Leuke contacten op Marchakri beurs

Zondag 22 oktober 2023 stonden wij met een informatiestand op de Marchakri spirituele beurs in Wolvega. De beurs trok veel belangstelling. Ook wij raakten regelmatig in gesprek met bezoekers. Vaak was een van onze houtschijfjes met een toepasselijke spreuk daarvoor de opstap. Van degenen die onze flyer meenamen zullen we er ongetwijfeld een aantal mogen verwelkomen op een van de komende wandelingen. Er zijn al aanmeldingen binnen!
Anja stond er ook voor haar praktijk in dierencommunicatie. Mensen met vragen over hun dier konden een reading aanvragen, wat inmiddels meerdere bezoekers hebben gedaan.
1 juli 2023 - Try-out

Zaterdag 1 juli 2023 hebben we een eerste Natuurontmoetingswandeling gehouden in het Sterrebos in Frederiksoord. Met drie proefdeelneemsters uit onze directe omgeving hebben we ons programma en de oefeningen uitgeprobeerd. Het grootste gedeelte konden we uitvoeren zoals gepland; aan het eind moesten we wat improviseren vanwege een regenbui. Na afloop kregen we positieve reacties en een paar nuttige tips. “Je ervaart alles veel bewuster”, hoorden we terug, en “We waren even in een andere wereld.”
Dit smaakt naar meer!
Nieuws
31 juli 2023 - Binnenkort van start

Momenteel zijn we bezig onze Natuurontmoetingswandelingen bekendheid te geven. Deze website geeft alvast nadere informatie. Er komt een flyer die we in onze omgeving verspreiden.
De praktijk leert dat deelnemers vooral via-via zullen komen. Zodra we een groepje geïnteresseerden hebben, organiseren we een volgende wandeling.
Lees je dit en denk je ‘leuk!’ of wil je iemand tippen: zeg het voort!
Wil je eerst meer weten, neem dan Contact op.
Komende wandeling: 15 november

We hebben een natuurontmoetingswandeling gepland op woensdag 15 november 2023. Deze wandeling vindt plaats in het Sterrebos in Frederiksoord. Aanvang 10.30 uur, eindtijd circa 12.30 uur.

Wat je kunt verwachten, lees je bij Wandelingen.

Wil je mee, dan horen we het graag. Er is nog plek. Komt deze datum je niet uit maar heb je wel belangstelling, meld je dan toch aan: voor een volgende keer of een datum in overleg.

Natuurontmoeting